Nykyinen Ruukki Constructionin johtaja Marko Somerma lopettaa työt yhtiön palveluksessa 30.6.2015.

”Marko on tehnyt erinomaista työtä liittäessään entisen Rautaruukin kaksi rakentamisen divisioonaa ja SSAB:n Plannjan yhteen Ruukki Construction -divisioonaksi. Haluan kiittää Markoa tästä työstä ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää jatkossa. Nyt on oikea aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen ja vauhdittaa rakentamisen liiketoiminnan kehitystä luomalla pohjaa kannattavalle kasvulle ja jatkamalla rakennemuutosta. Toivotan Jarmon tervetulleeksi SSAB:n tiimiin johtamaan Ruukki Constructionia”, sanoo SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist.

Ruukki Construction keskittyy energiatehokkaiden rakentamisen ratkaisujen tuotantoon ja myyntiin Euroopassa.

SSAB julkistaa nämä tiedot Ruotsin arvopaperimarkkinalain ja Suomen arvopaperimarkkinalain vaatimusten mukaisesti. Tiedot on jätetty julkaistavaksi klo 11.00 (CET) 26.6.2015.