”Chuck on loistava johtaja AISI:lle ja koko Pohjois-Amerikan terästeollisuudelle”, toteaa SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist. ”Olen myös ylpeä siitä, että hän edustaa SSAB:tä tässä tärkeässä tehtävässä. Tiedän, että hän auttaa jatkossakin vahvistamaan teräksen merkitystä amerikkalaisessa teollisuudessa ja yhteiskunnassa.”

AISI toimii teräsalan äänenä Pohjois-Amerikassa julkisen päätöksenteon areenalla ja edistää teräksen asemaa markkinoiden ensisijaisena materiaalina. AISI:llä on myös tärkeä rooli uusien terästen ja terästeknologioiden kehityksessä ja soveltamisessa.

”Olen ylpeä voidessani puheenjohtajana edistää AISI:n päätöksentekoon ja markkinointiin liittyviä toimintoja”, Schmitt toteaa. ”On erittäin hienoa saada oman alani kollegoiden luottamus. Työskentelemme yhdessä muuttaaksemme esteet mahdollisuuksiksi ja taataksemme, että teräs säilyy amerikkalaisen talouden selkärankana.”

AISI:hin kuuluu 19 jäsenyritystä, joiden joukossa on masuuneja ja valokaariuuneja käyttäviä teräksen valmistajia sekä lisäksi noin 125 jäsentä, jotka ovat teräsalan tavarantoimittajia tai asiakkaita. AISI ilmoitti myös yhtiön hallituksen uusien jäsenten ja hallitustason komiteajohtajien nimet, joiden joukossa on johtajia ArcelorMittalilta, United States Steel Corporationilta ja Nalcolta.  www.steel.org

Valinta tapahtui 4. toukokuuta AISI:n hallituksen kokouksessa osana AISI:n vuosikokousta Chicagossa.

Lisätietoja: