SSAB on tänään asettanut välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden ja näin ollen saanut omistusoikeuden kaikkiin Rautaruukin osakkeisiin osakeyhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaisesti. Vakuuden asettamisen jälkeen Rautaruukin vähemmistöosakkeenomistajat ovat oikeutettuja saamaan lunastushinnan ja sille maksettavan koron. Välimiesoikeus tulee myöhemmin antamaan lopullisen välitystuomion, jossa lunastushinta määrätään.

Rautaruukin hakemuksesta NASDAQ OMX Helsinki Oy (”Helsingin Pörssi”) on päättänyt poistaa Rautaruukin osakkeet Helsingin Pörssin pörssilistalta sen jälkeen, kun omistusoikeus kaikkiin Rautaruukin osakkeisiin on siirtynyt SSAB:lle. Näin ollen Rautaruukin osakkeiden kaupankäynti ja listaus Helsingin Pörssissä lakkaavat arviolta 20.11.2014 Helsingin Pörssin julkaiseman erillisen tiedotteen mukaisesti.

SSAB:n A- ja B-sarjan osakkeet on listattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Helsingin pörssissä.