SSAB:n ja suomalaisen Rautaruukin yhdistymisen toteuttamisen yhteydessä SSAB on hakenut osakkeidensa toissijaista listaamista Nasdaq OMX Helsinkiin nykyisen Nasdaq OMX Tukholman listauksen lisäksi.

SSAB:n ja Rautaruukin yhdistyminen toteutettiin osakevaihtotarjouksella, jossa Rautaruukin osakkeenomistajille tarjottiin uusia SSAB:n osakkeita vastikkeena heidän omistamistaan Rautaruukin osakkeista. Yhdistymisen toteuttamisen seurauksena SSAB:lla on nyt yli 32 000 uutta osakkeenomistajaa. Osakkeiden listaus Nasdaq OMX Helsingissä helpottaa uusien osakkeenomistajien kaupankäyntiä SSAB:n osakkeilla.

“Suomi on yhdistymisen jälkeen yksi SSAB:n kotimarkkinoista ja on hyvin ilahduttavaa, että voimme nyt tarjota uusille osakkeenomistajillemme mahdollisuuden käydä kauppaa Helsingin pörssissä. Toivomme, että yhdistynyt yhtiö lisää kiinnostusta SSAB:n osakkeita kohtaan ja listaus Helsingin pörssiin on tärkeä askel tähän suuntaan,” sanoo SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist.


For more information, please contact:

Andreas Koch, Head of Investor Relations, +46 8-454 5725, [email protected]