SSAB hakee kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Raahessa kesätyöpaikkoja on tuttuun tapaan avoinna satamassa, rauta- ja terästuotannossa, valssaamolla sekä mekaanisessa ja sähkökunnossapidossa, kiinteistöhuollossa ja laboratorioiden toiminnoissa. Kesätöitä tehdään sekä vuorotyönä että päivätyönä. Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2023.

Tuotannon kesätyöpaikkojen lisäksi SSAB:llä on Raahessa tarjolla kesäksi töitä myös tuotannonohjauksessa, kuljetustensuunnittelussa, ympäristötiimissä, prosessitietojärjestelmien kehityksessä ja prosessikehityksessä.

Hämeenlinnassa tuotannon työtehtävät sijoittuvat tuotantoprosessin eri vaiheisiin, kuten prosessin valvontaan, laaduntarkkailuun ja lähetystoimintoihin. Työtehtäviä on myös kunnossapidossa ja tehdaspalvelussa. Kesätöitä on tarjolla myös IT:ssä, laboratorioissa, tuotannonohjauksessa, kuljetustensuunnittelussa sekä työnjohtotehtävissä.

"Kesätyöntekijät ovat meille todella tärkeitä monessa mielessä. Heidän avullaan tuotanto jatkuu normaalisti vakituisen henkilöstön loma-aikoinakin. Samalla nuoret voivat tutustua terästoimialaan ja SSAB:hen yrityksenä. He tuovat aina mukanaan myös tuoretta tietoa, uusia näkökulmia ja energiaa työyhteisöömme", kertoo SSAB Europen Suomen henkilöstöjohtaja Matti Santala.

Hakuajat:
Haut Raahen ja Hämeenlinnan kesätyöpaikkoihin ovat auki 28.2.2023 saakka, mutta haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta:
www.ssab.fi/ura

Lisätietoja medialle:
SSAB:n konserniviestintä, Atte Kaksonen, [email protected], puh. 050 3143 634