Kesätyöntekijä Atte Pesonen, SSAB Raahe

 

 

Oulun yliopistossa tietojenkäsittelytieteitä opiskeleva Atte Pesonen valmistuu ensi vuonna filosofian maisteriksi. Tänä kesänä Atte on ensimmäistä kesää SSAB:n Raahen tehtaalla ja työskentelee harjoittelijana prosessitietojärjestelmien kehityksessä.

”Prosessitietojärjestelmien kehityksessä teemme monenlaista ylläpito- ja kehitystyötä. Tänä kesänä olen tehnyt muun muassa prosessidatan visualisointiin sovelluksia. Prosessidatan visualisointi tarkoittaa sitä, että nähdään prosessidata jotenkin visuaalisena, esimerkiksi käyrinä, kartalla jne. ”, Atte kertoo.

”Olen viihtynyt täällä erinomaisesti. Työilmapiiri on tosi hyvä. Jatkuvasti on uusia haasteita ja sitä kautta pääsee kehittämään itseään”, Atte sanoo.

 

Katso oheinen video, jossa Atte kertoo kesätyöstään Raahen tehtaalla.