Select country
SSAB steel for transportation industry
SSAB steel for transportation industry

De ultimative ståltyper til tipvogne, trailer og containere

Højstyrkestål kan få en enorm betydning for udviklingen i transportbranchen. Ved at opgradere til højstyrkestål, som eksempelvis Hardox® slidstål og Strenx® konstruktionsstål, får dine maskiner mulighed for at yde det optimale. Lettere, stærkere og mere holdbare produkter reducerer maskinens livscyklusomkostninger og øger lastekapaciteten.

Opgradér til Hardox® og Strenx®
Kempf

Kempf producerer lettere og mere energieffektive trailere med Strenx®-højstyrkestål

Det tyske firma Fahrzeugbau KEMPF tilbyder skræddersyede løsninger til forskellige transportbehov, herunder dumpere og trailere, tipvogne, sættevogne til drikkevarer, glidende gulvsystemer samt til et stort antal specialkøretøjer.

 

Ernsts express

Ernsts Express: 100 tons CO2 sparet pr. lastbil

Det svenske vognmandsfirma Ernsts Express har anvendt SSAB EcoUpgraded til sin vognpark som et led i virksomhedens mangeårige indsats på området for bæredygtighed. Virksomhedens seneste opgradering til højstyrkestål på alle containere med kroghejs har resulteret i en vægtreduktion på 700 kg pr. container og brændstofbesparelser på næsten 3.000 liter årligt pr. lastbil med hænger.

 

Zetterbergs: Levetiden på vores dumpere er øget med 40 procent

Når man skal transportere grus, sten og en mange andre materialer er det nødvendigt med en dumper, der kan klare tunge belastninger.
– Siden vi opgraderede vores stål til SSAB’s førsteklasses Hardox 500 TUF, har vi øget levetiden på vores dumpere med mindst 40 procent, siger Roberth Löfstedt, der er markedschef hos svenske Zetterbergs.

Få værktøjerne til at spare omkostninger og maksimere lastekapaciteten

Optimeret svejsning og lavere omkostninger

SSAB WeldCalc beregner og præsenterer svejseanbefalinger for både Hardox® slidstål og Strenx® konstruktionsstål.

Find det optimale Hardox® slidstål

Er det valgte stål investeringen værd? Har du valgt de rigtige materialetyper og stålkvaliteter? Bliv klogere med SSAB WearCalc.

Beregn din CO2-besparelse

SSAB EcoUpgraded-appen beregner dine brændstof- og CO2-besparelser og udarbejder en let overskuelig rapport.

trailer

Mere konkurrencedygtige og bæredygtige trailere

Trailer-chassis komponenter fremstillet af højstyrkestål har øget styrke, sejhed og ydeevne.

 

Sikrere og stærkere containere

Den uovertrufne kombination af høj styrke, lavt slid og enorm sejhed giver dig mulighed for at transportere mere gods med mindre stål og på en mere sikker måde

Robuste og langtidsholdbare tipvogne

Tipvogne af højstyrkestål giver ikke alene mulighed for øget lastekapacitet, men også bedre manøvredygtighed og ergonomi, reduceret vægt, bedre slidstyrke samt længere levetid.

Få seneste nyt om stål

Hold dig opdateret og foran konkurrenterne ved at abonnere på Specials Steels Newsletter – så modtager du seneste nyt fra stålindustrien.