Muut lehdistötiedotteet

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

syys 22
Muut uutiset

SSAB Europen putkiliiketoiminnan lomautuksia koskevat muutosneuvottelut Hämeenlinnassa ja Pulkkilassa päättyneet

SSAB Europe -divisioonan Putkiliiketoimintayksikön syyskuun alussa käynnistämät muutosneuvottelut Hämeenlinnan putkitehtaalla ja Pulkkilassa ovat päättyneet. Heikon asiakaskysynnän takia toteutettavat lomautukset ajoittuvat 13.10.2023 – 31.3.2024 väliselle ajalle ja ne koskevat yhteensä noin 260 henkeä. Lomautusten kesto vaihtelee ja on enimmillään 90 päivää.

syys 20
Muut lehdistötiedotteet

NYC Climate Week: SSAB korostaa teollisuuden CO\2\-päästöjen vähentämiseksi tarvittavien poliittisten päätösten tärkeyttä

SSAB osallistuu New Yorkissa, Yhdysvalloissa useisiin tapahtumiin Climate Week NYC:n yhteydessä. Yhtiö haluaa olla mukana keskustelemassa uusien ilmastoteknologioiden käyttöönoton kunnianhimoisesta laajentamisesta ja nopeuttamisesta. Hallitusten ja poliittisten päättäjien tulisi keskittyä markkinoiden luomiseen lähes päästöttömille materiaaleille ja tuotteille sekä tasapuolisten toimintaedellytysten turvaamiseen.

syys 19
Muut uutiset
Hämeenlinnan uutisia

Kolme vuotta ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia SSAB:n Hämeenlinnan tuotantoyksikössä

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan tuotanto-organisaatiossa, johon kuuluvat myös Kankaanpään tehdas ja Finspångin tehdas Ruotsissa, tuli 13.9.2023 täyteen kolme vuotta ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia (LTI, lost time injuries). Myös kokonaistapaturmataajuus TRIF on kehittynyt erinomaisesti ja on urakoitsijat mukaan lukien nyt alempana kuin koskaan 3,5.