Muut lehdistötiedotteet

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

syys 22 2022

HYBRIT: Virstanpylväs saavutettu – vetyvaraston pilottilaitos toiminnassa

SSAB, LKAB ja Vattenfall ovat nyt ottaneet Luulajassa käyttöön HYBRIT-pilottilaitoksen fossiilivapaan vedyn varastointia varten. Kalliovarasto on ensimmäinen laatuaan maailmassa fossiilivapaan vedyn varastoinnissa. Nyt alkaa kaksivuotinen testausjakso vuoteen 2024 saakka, mikä tarkoittaa, että HYBRIT on ottanut uuden tärkeän askeleen fossiilivapaan raudan ja teräksen tuotannon kokonaisarvoketjun kehittämisessä.

syys 21 2022

Tibnor – tärkeä tulevaisuuden kanava SSAB:n fossiilivapaalle teräkselle

Vuonna 2026 SSAB akoo toimittaa fossiilivapaata terästä kaupallisia määriä markkinoille. Tuolloin myös SSAB:n tytäryhtiö Tibnor on valmis jakelemaan sitä asiakkailleen kaikkialla Pohjoismaissa. "Tibnor on erittäin tärkeä kanava SSAB:lle pohjoismaisilla kotimarkkinoillamme", sanoo Matts Nilsson, SSAB Europen Ruotsin ja Norjan myyntijohtaja.

syys 20 2022

SSAB ja Oshkosh Corporation aloittavat yhteistyössä ensimmäisenä Yhdysvalloissa fossiilivapaan teräksen käytön hyötyajoneuvoissa

SSAB aloittaa yhteistyön fossiilivapaiden terässovellusten parissa Oshkosh Corporationin kanssa, joka on kriittisten tehtävien kannalta tärkeiden ajoneuvojen ja välineiden johtava innovoija, mukaan lukien raskaan kaluston kuorma-autojen rungot, palokalusto, nostolaitteet ja muut erikoiskuorma-autot.