”Tarjoamme nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta teollisuudesta ja ansaita omaa rahaa. Monet kesätyöntekijöistämme opiskelevat tekniikan alan tutkintoa ammatti- tai korkeakoulussa, mutta joukossa on myös muiden alojen opiskelijoita, kevään ylioppilaita ym.,” sanoo SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan henkilöstöpäällikkö Mari Murto.

”Kesätyöntekijät ovat meille tärkeitä, jotta vakituisen henkilöstön lomien aikana tuotanto ja muut toiminnot voivat toimia normaalisti myös lomakuukausina. Monet meillä kesätöissä tai oppilaitosten harjoittelujaksoilla olleet ovat valmistuttuaan työllistyneet oman alansa tehtäviin SSAB:llä,” hän jatkaa.

Tehtäviä on tarjolla pääosin touko-elokuun välisenä aikana ja ne edellyttävät yli 18 vuoden ikää.

Haku on käynnissä ja se jatkuu 10.3.2019 asti. Avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta: https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/7/home?c=recruitmentssab

SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa.

SSAB Hämeenlinna Pickling line