Metalli- ja maalipinnoitettujen tuotteiden tuotantolinjat ovat jälleen käynnissä normaalisti. Kylmävalssaamolla tuotantolinja arvioidaan saatavan toimintaan viikonlopun aikana, mutta vajaalla kapasiteetilla. Normaalitilanne arvioidaan saavutettavan viiden viikon kuluessa. Tuotantoa kasvatetaan SSAB Europen Borlängen tehtaalla tuotantomenetysten kompensoimiseksi mahdollisimman suurelta osin.

Palon tarkkaa syytä selvitetään edelleen. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Tämä tiedote on käännös englanniksi ja ruotsiksi julkaistusta pörssitiedotteesta.

Lisätietoja:
Per Hillström, Head of Investor Relations, puh. +46 7029529120

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq Helsingissä.www.ssab.com.
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja YouTube.