SSAB on tehnyt Raex Certified Partner -sopimuksen Oy Kontino AB:n kanssa. Nyt tehty sopimus antaa Kontinolle oikeudet Raex- kulutusteräslevyjen ja -arkkien varastointiin ja jakeluun Suomessa. 

Raex Certified Partner -sopimuksen myötä kulutusteräksen saatavuus Suomessa paranee ja SSAB voi entistä paremmin palvella kotimaisia asiakkaita mm. kaivoslaite-, kuljetusväline- ja maatalouslaitteiden- ja kierrätystekniikkasovelluksissa, kun tuotetta on saatavilla heti varastosta. 

Raex-kulutusteräs on suunnattu erityisesti jakelijoille ja on laadukas tuote vaativiinkin käyttökohteisiin. Sen helppo ja toistettava konepajakäytettävyys takaa hyvät lopputuotteet ja edulliset valmistuskustannukset. Raex- tuoteperhe kattaa kaikki tyypilliset kulutusteräskohteet 300 – 500 Brinellin kovuusluokissa ja 2 – 80 mm paksuusalueella. 

Kontino on vuonna 1928 perustettu yksityinen teräksen varastointiin ja kattaviin esikäsittelypalveluihin keskittynyt valtakunnallinen jakelija. Jatkuvaan asiakastyytyväisyyden kehittämiseen tähtäävä toiminta perustuu monipuolisiin tuotteisiin, joustavaan palveluun, jalostusarvon kasvattamiseen, tekniseen osaamiseen sekä täsmällisiin ja nopeisiin toimituksiin. ”Olemme keskittäneet kaikkien levytuotteidemme, kuten myös Raex-terästen varastoinnin Vantaalle. Levyt ja muut teräkset asiakkaillemme saadaan lastattua samaan kuormaan nopeasti ja tarkasti, mikä entisestään parantaa toimitusvarmuuttamme” kertoo toimitusjohtaja Aimo Kankare Kontinolta.

SSAB:n omistama teräsjakelu- ja esikäsittelyliiketoiminta jatkuu kuten tähänkin asti Tibnorin toimesta. Tibnorin vahvuutena Pohjoismaissa ja Baltiassa on kattava tuotevalikoima, monipuoliset esikäsittelypalvelut sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tibnor myös varastoi SSAB:n erikoistuotteista Hardox- ja Strenx-tuotemerkit. 

Lisätietoja:  

Esa Kivelä, Sales Manager, Raex and Certified Partners, SSAB Special Steels, [email protected], puh: +358 405 578 950