Tuotelehdistötiedotteet

Kategoria ja tunnisteet

Related articles

joulu 1 2022

Epiroc esittelee maailman ensimmäisen maanalaisen kaivosauton, joka on valmistettu SSAB:n fossiilivapaasta teräksestä

Epiroc on valmistanut edelläkävijänä SSAB:n fossiilivapaasta teräksestä akkusähköisen maanalaisen kaivosauton prototyypin. Minetruck MT42 Batteryssa on fossiilivapaasta teräksestä valmistettu kuormalava. Tuloksena on 10 tonnin vähennys hiilidioksidipäästöistä valmistettua ajoneuvoa kohti, mikä vastaa viiden keskimääräisen kulutuksen bensiiniauton poistamista liikenteestä kokonaisen vuoden ajaksi.

marras 22 2022

SSAB Europe käynnistää muutosneuvottelut Hämeenlinnassa, Kankaanpäässä ja Pulkkilassa

SSAB Europe -divisioonan Suomen liiketoimintayksikkö käynnistää muutosneuvottelut Hämeenlinnassa, Kankaanpäässä ja Pulkkilassa ensisijaisesti rakennusalan heikon asiakaskysynnän takia. Mahdollisia lomautuksia koskevien neuvottelujen piirissä on noin 300 henkeä.

marras 7 2022

SSAB osallistuu COP27:ään Sharm El-Sheikhissä Egyptissä

SSAB osallistuu kokouksiin ja seminaareihin YK:n ilmastonmuutoskonferenssin COP27:n yhteydessä. Konferenssia isännöi tänä vuonna Egypti. SSAB aikoo osana Business Swedenin valtuuskuntaa nostaa esiin tarvetta sääntelykehyksille ja tasapuolisille toimintaedellytyksille sekä korostaa kumppanuuksien ja toimialojen välisen yhteistyön merkitystä Pariisin sopimuksen tavoitteiden saavuttamiseksi.