SSAB hakee kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin, pääasiassa tuotantoon, kunnossapitoon, laboratorioihin ja kiinteistönhuoltoon. Myös pienemmillä toimintapaikkakunnilla on tarjolla kesätyöpaikkoja. Työntekijät valitaan ennen kaikkea osaamisensa perusteella. Suurin osa kesätyöntekijöistä opiskelee tekniikan alan tutkintoa joko ammatti- tai korkeakoulussa.

"Haku on alkanut, ja kiinnostus on ollut suurta. Joihinkin tehtäviin hakuaika on jo päättynytkin, mutta aikaa on kuitenkin vielä esimerkiksi Raahen tuotannon tehtäviin jäljellä huhtikuun loppuun saakka ja Hämeenlinnankin osalta muutama päivä. Tehtävät edellyttävät pääasiassa yli 18 vuoden ikää”, kertoo SSAB Europen henkilöstöjohtaja Heli Immonen.

"Tarjoamme nuorille luonnollisesti mahdollisuuden ansaita omaa rahaa ja samalla saada arvokasta työkokemusta terästeollisuuden prosesseista. Kesätöiden tarjoaminen on myös osa yhteiskuntavastuun toteuttamista ja nuorten huomioimista. Ja tietenkin tarvitsemme kesätyöntekijöitä myös liiketoiminnallisista syistä, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vuoden ympäri", jatkaa Immonen.

Tehtävät ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2016.

Lisätietoja medialle: SSAB:n viestintä, Atte Kaksonen, puh. 020 5938 596