180
Job opportunities

Utvecklingsingenjör Metallurgi

Location: Luleå

Country: Sweden

Application due date: June 6, 2019

Utvecklingsingenjör Metallurgi
Placering: Luleå
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 6/6/2019

Som Utvecklingsingenjör vid avdelningen för Metallurgisk Utveckling kommer du att driva processutvecklingsprojekt samt delta i forskningsprojekt tillsammans med olika forskningsinstitut. Placeringsort Luleå.

 

Om tjänsten 

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som består av utvecklingsingenjörer och seniormetallurger. Vårt utvecklingsarbete bedrivs i nära samarbete med produktionsavsnitten och omfattar både kort- och långsiktiga kvalitets- och utvecklingsfrågor som är viktiga för våra processer.

 

I rollen ingår bland annat att:

 

  • Leda och delta i processutvecklingsprojekt
  • Delta vid utveckling av stålsorter inom SSABs stålproduktion exempelvis genom utformning av tillverkningsföreskrifter och uppföljning av utfall
  • Delta i interna samarbetsforum inom området
  • Delta i utvecklingsprojekt tillsammans med forskningsinstitut och universitet

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör med metallurgisk, materialteknisk eller kemisk inriktning. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av att du är en engagerad person som tycker om utmaningar och skapar resultat samt systematiskt löser de problem du ställs inför. Du samarbetar gärna och har förmåga att få kontakt och skapa förtroende. Du är kommunikativ och är intresserad av att förmedla kunskap och erfarenhet till andra.

 

Vi erbjuder

Ett varierande och utvecklande arbete med möjlighet till många kontakter inom företaget. För dig som tycker om att träna erbjuder vi en fri träningsanläggning samt ett utbud av varierande träningsformer.

 

Sista ansökningsdag
6 juni 2019

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Anna Sundén, chef avsnitt Metallurgisk Utveckling , tfn 0920-92436

 

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.