180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Underhållsmekaniker med hydraulikkompetens

Location: Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: February 28, 2019

Underhållsmekaniker med hydraulikkompetens
Placering: Oxelösund
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2/28/2019

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Oxelösund befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vi har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Välkommen med din ansökan som mekaniker respektive hydrauliker. Placeringsort är Oxelösund.

 

Om tjänsten

Underhållsavdelningen är centralt organiserat och samverkar i alla organisationsnivåer inom produktionen. Tillsammans levererar vi i nära samarbete med produktionsenheterna kvalificerade tjänster av god kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla det prediktiva underhållet.

 

Mekaniker och hydrauliker är roller som omfattar bland annat förebyggande underhåll, arbete i investeringsprojekt och utveckling av våra anläggningar. Du kommer att arbeta nära tillsammans med våra produktionsavdelningar och tekniker. Du kommer bland annat att medverka i arbetet med att ta fram nya tekniska lösningar samt arbeta med förbättringar i befintliga anläggningar och processer.

 

Som mekaniker arbetar du med mekaniskt underhåll av produktionsutrustning och dess ingående komponenter. Arbetet kommer exempelvis att omfatta inspektioner, komponentbyten, tribologi, hydraulik, pneumatik och ritningsläsning. Allt för att ständigt utveckla stabiliteten i våra processer. Utvecklingen sker genom arbete i förbättringsgrupper där du kommer att ingå.

 

Som hydrauliker får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom yrkesområdet. Arbetet kommer exempelvis att omfatta inspektioner, komponentbyten, tribologi, hydraulik, pneumatik och schemaläsning. Allt för att ständigt utveckla stabiliteten i våra processer

 

Arbetstiden är förlagd dagtid och tjänsten avser ett vikariat till 1 juni 2019.

 

Dina kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med lämplig teknisk inriktning eller motsvarande dokumenterad kunskap. Har du lång erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbeten inom processindustrin är det meriterande. Du har en förmåga att på ett strukturerat sätt planera och förbereda egna arbeten. Vi värdesätter erfarenhet från arbete i industriella miljöer.

 

Som person är du en självgående problemlösare som har förmåga att ta egna initiativ och ansvar men kan samtidigt arbeta i team. Du är positiv, nyfiken och brinner för ständig utveckling av både anläggning och människa.

 

Vi erbjuder

En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns, både inom rollen och i övriga företaget. Du får arbeta tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar. Vi erbjuder också omfattande förmåner i form av friskvård och fritidsaktiviteter.

 

Sista ansökningsdag
28 februari 2019

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Åsa Larsson, avsnittschef Centrala verkstaden, tfn 0155-456 646

 

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0155-25 40 00.

 

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.