180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Tuotesuunnitteluinsinööri

Location: Raahe

Country: Finland

Application due date: December 31, 2018

Tuotesuunnitteluinsinööri
Paikkakunta: Raahe
Maa: Suomi
Viimeinen hakupäivä: 12/31/2018

SSAB Europe Oy, Raahen tehdas hakee tuotesuunnittelu -yksikköön 

TUOTESUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ 

Tehtäväkenttäsi kattaa kuumavalssattujen tuotteiden tuotesuunnittelun toiminta-alueen, tuotannon tuen kehityshankkeet ja asiakasyhteistyön. Niitä ovat mm. tuotteiden ja tuotemuunnelmien valmistamismahdollisuuksien selvittely, kehitysprojektien vetäminen, myynnin avustaminen teknisissä kysymyksissä ja tuoteoptimointitehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimin, teknisen tuen, toimitustuen, tuotannon, laboratorio- sekä IT-osaston, prosessi- ja tuotekehityksen kanssa. Tehtävänkuva tarkentuu valitun henkilön osaamisen, kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan. 

Edellytämme ylempää korkeakoulu- tai yliopistotutkintoa kone-, materiaali-, prosessitekniseltä tai muulta tehtävään soveltuvalta alueelta.  

Toivomme sinulta dynaamista ja kehittävää otetta, päätöksentekokykyä, et pelkää uusia haasteita. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja pärjäät hyvin myös ruotsinkielellä. Muu kielitaito on eduksi. Arvostamme työkokemusta teknisen tuen, myynnin, kehityksen tai tuotannon tehtävistä. 

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän sekä ainutlaatuisen näköalapaikan SSAB Europen kuumavalssattujen tuotteiden tarjontaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotesuunnittelun päällikkö Asko Kujanpää, p. 040 549 0320 ja kehityspäällikkö Kati Vierimaa, p. 040 844 3132. 

Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisesti viimeistään 31.12.2018.