180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Tuotekehitysinsinööri tai projektipäällikkö

Location: Hämeenlinna

Country: Finland

Application due date: February 10, 2019

Tuotekehitysinsinööri tai projektipäällikkö
Paikkakunta: Hämeenlinna
Maa: Suomi
Viimeinen hakupäivä: 2/10/2019

Kiinnostaisiko liittyä Suomen johtavaan metallimaalaajien joukkoon? Etsimme täydennystä johtavaan asiantuntijatiimiimme, ja juuri sinä voit olla oikea henkilö tähän tehtävään.

 

SSAB Europe Oy:n Hämeenlinnan tehdas hakee

 

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ TAI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ MAALIPINNOITETTUJEN TERÄSTEN TUOTEKEHITYKSEEN

SSAB:lla osallistut maalipinnoitteiden kehittämiseen, käyttöönottoon ja testaamiseen sekä tulosten analysointiin teräsohutlevyjen tuotekehitystiimissä. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja koulutuksesi pääpaino liittyy orgaaniseen kemiaan, polymeerimateriaaleihin tai pinnoitustekniikkaan.

Arvostamme maalipinnoitteisiin tai muoveihin liittyvän orgaanisen kemian teorian hallintaa ja kokemusta projektitehtävistä. Edellytämme ennen kaikkea oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimissä työskentelyyn.

 

Olet analyyttinen ja pystyt paineen alaisenakin tekemään ja raportoimaan loogisia johtopäätöksiä. Pystyt myös ohjaamaan yhteistyökumppaneita projektin vetäjän ominaisuudessa.

Sinulla on hyvä ulosanti ja sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito.

 

Aikaisempi kokemus työskentelystä teollisuudessa tai tuotekehitystehtävissä luetaan eduksi.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä tuotekehityksen erityisosaajaksi osana ammattitaitoista ja kannustavaa tuotekehitystiimiä. Lisäksi tarjoamme keskeisen näköalapaikan, missä pääset työskentelemään merkittävien sidosryhmien, tuotannon ja myynnin sekä kotimaisten ja ulkomaisten raaka-ainetoimittajien ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.

 

Työtehtävät alkavat heti ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työ sisältää osittain matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Antti Markkula, puh.040 868 7534 tai sähköpostitse antti.markkula@ssab.com

 

Hae tehtävään jättämällä hakemus, CV ja palkkatoive oheisen linkin kautta viimeistään 10.2.2019.