180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Systemförvaltningsledare IT

Location: Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: March 3, 2019

Systemförvaltningsledare IT
Location: Oxelösund
Country: Sverige
Application due date: 3/3/2019

Vi ska förstärka vår IT-styrka med en drivande förvaltningsledare för våra system inom logistik. SSAB vill bli först i världen med att producera fossilfritt stål och planerna är i full gång. Vill du vara med på vår resa? Placeringsort Oxelösund.

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta i en omväxlande miljö där IT och logistikverksamheten jobbar hand i hand i stora och små projekt. Vi arbetar i team som förenas i vår vision att skapa en mer hållbar värld via IT-system som stärker några av Sveriges mest kraftfulla maskiner.

Vår storlek är vår styrka och eftersom vi är ett av regionens största globala företag erbjuder vi dig bra förmåner i form av flexibel arbetstid, två veckors extra ledighet och träningsmöjligheter i form av gym och träningspass på dagtid och kvällstid. Vårt globala företag med 15 000 anställda öppnar upp stora möjligheter för dig som är intresserad att prova nya saker inom företaget.

Välkommen till SSAB
Som systemförvaltningsledare fungerar du som en projektledare för förvaltning av flera av våra system. Förutom att leda det dagliga systemförvaltningsarbetet kommer du ha uppdrag, medverka i eller hålla i projekt som berör systemen. Du kommer arbeta nära logistikverksamheten för att samla in behov och hjälpa till att ta fram specifikationer. Rollen är både operativ och strategisk, du håller koll på nuläget och framtiden samt var utvecklingen tar vägen.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av systemförvaltning och vi ser gärna att du har erfarenhet av Kanbanplanering och projektledning. Du är utbildad inom IT-området eller har annan relevant utbildning eller erfarenhet.

Du sporras av att driva systemförändringar för att få till smidiga verksamhetsflöden och gillar att arbeta i tvärfunktionella team med många bollar i luften. Vi gillar ett lösningsorienterat förhållningssätt och inställningen att ingenting är omöjligt.

Du är en drivande person som vill nå resultat och du är en fena på att planera och följa upp. Du har en hög servicekänsla, att kommunicera och bygga bra relationer är lätt för dig. 

Sista ansökningsdag
3 mars 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Katarina Åsberg, Chef avdelning IT Sales, Order & Delivery, tfn 070-541 67 74
Ulrica Edfast, HR Partner, tfn 070-264 44 69

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.