180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

SSAB satsar på framtidens teknik. Är du en driven konstruktör eller projektledare och vill vara med?

Location: Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: July 31, 2019

SSAB satsar på framtidens teknik. Är du en driven konstruktör eller projektledare och vill vara med?
Location: Oxelösund
Country: Sverige
Application due date: 7/31/2019

SSAB står inför stora förändringar där vi ska bli det första fossilfria stålföretaget i världen. Som ett steg mot att bli framtidens stålverk ska tillverkningen i Oxelösund övergå från att vara ett malmbaserat till att bli ett skrotbaserat stålverk. I takt med dessa förändringar behöver vi stärka vår personalstyrka på Anläggningsutveckling för att klara av dessa kommande utmaningar.

Vi kommer under 2019 att utöka vår verksamhet med projektledare och konstruktörer inom el, automation, mekanik och rör.

Vill du vara med och bidra till en häftig resa inom stålindustrin? Är du projektledare eller konstruktör som söker din karriärs största utmaning? Vänta inte med att söka!

Vi söker dig
Vi söker dig som har relevant utbildning från högskola alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper inom något eller några av områdena el, automation, mekanik, rör eller projektledning.

Vidare behöver du ha god datorvana samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Är du dessutom driven, affärsmässig och har lätt för att samverka med andra så är du som klippt och skuren.

Vi ser det mycket meriterande om du har erfarenhet inom processindustri.

Redo för klivet in i ett värdsledande stålföretag?

Vi erbjuder
Ett arbete i ett högkompetent team där kunskaper och erfarenheter delas och man tillsammans skapar långsiktiga resultat av dagliga förbättringar. Vi har en utvecklande och stimulerande miljö med stor frihet under ansvar med möjlighet till personlig- och professionell utveckling.

Hållbarhet är ett av ledorden på SSAB och detta gäller såväl våra produkter som balansen mellan arbete och privatliv, varför friskvårdsmöjligheter, ledighet och många andra förmåner finns tillgängligt.

Oxelösund med sina drygt 12.000 invånare ligger vid Östersjöns kust med fantastiska möjligheter till havsbad, segling, kajakpaddling och skärgårdsnatur. Oxelösund är också kontrasternas stad där det småskaliga möter det storskaliga, industri möter natur, motorväg möter hav.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Fredrik Österman, Chef avdelning Teknik Metallurgi, tfn 0155-255 408
Rikard Kindbom, Chef avdelning Teknik Plåt, tfn 0155-254 561

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.