180
Job opportunities

Servicetekniker

Location: Taulov

Country:

Application due date: September 20, 2019

Servicetekniker
Location: Taulov
Country: Danmark
Application due date: 9/20/2019

Servicetekniker søges til Nordeuropas mest moderne stållager

Vi søger
en dygtig og engageret kollega til Tibnors 42.000 m2 centrallager i Taulov, der vil være med til at drifte og vedligeholde et topmoderne teknisk anlæg. På centrallageret lagerfører og ekspederer vi stålvarer fra en af Nordeuropas største og mest moderne enheder. 

Centrallageret i Taulov er arbejdsmiljøcertificeret iht. OHSAS 18001/2008 og er ISO 9001/2015 certificeret.
Lageret er beliggende på Prinsessens Kvarter 5, 7000 Fredericia.


Jobprofil
Jobbet består primært af systematisk vedligehold og reparation af plade- og stangståls lagerautomater, saveanlæg og øvrige installationer. Du bliver en del af et engageret hold, der har fokus på at gøre tingene rigtigt og sikre at driften er stabil.

Ugentlig arbejdstid:                              Mandag til torsdag kl. 10.00 til kl. 18.00 samt fredag kl. 09.00 til 16.30

Vi forventer
at du er ansvarsbevidst, engageret og at det betyder meget for dig, at kvaliteten er i top. Du har et godt overblik og kan holde fokus på opgaverne. Du kan strukturere og planlægge din arbejdsdag. Du skal have erfaring med og flair for at arbejde med fejlfinding og vedligehold på automatiske anlæg.
Kran niveau C og truckcertifikat vil være en fordel, men ikke forudsætning.


Du kan se frem til
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området.

Tibnor er et datterselskab af SSAB. Vi har omkring 1200 ansatte og er placeret i syv lande. Vi forsyner industrien i Norden og de baltiske lande med stål og metaller. I 2018 havde vi et salg på 10,3 milliarder svenske kroner. Tibnor er også kendetegnet ved en række stærke værdier. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for vores kunder og for hinanden, og at vi i fællesskab med den nordiske iværksættende industri kan skabe smartere løsninger og en stærkere industri. Du vil opleve en uformel stemning samt gode og motiverede kollegaer i et inspirerende arbejdsmiljø. Tibnor tilbyder en god løn, arbejdstøj, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Herudover tilbydes en række øvrige personalegoder.


Vi glæder os til
at modtage din ansøgning snarest muligt og senest fredag d. 20. september 2019. 

Vi vurderer løbende ansøgerne til stillingen, og finder vi den rette person, kan stillingsopslaget blive lukket ned før ansøgningsfristens udløb.

Søg stillingen her eller henvend dig til afdelingsleder Michael Sundahl på tlf. 25 48 90 42.