180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Semestervikarier Oxelösund

Location: Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: February 28, 2019

Semestervikarier Oxelösund
Location: Oxelösund
Country: Sverige
Application due date: 2/28/2019

SSAB vill bli först i världen med att producera fossilfritt stål, planerna är igång och vi behöver bli fler. Just nu stärker vi upp inför vår och sommar 2019 och söker över 400 nya medarbetare till SSAB i Oxelösund. Bli en del av vår gemenskap och var med oss när vi producerar världens bästa stål.

Vi erbjuder dig
Utveckling är viktigt för oss på SSAB och för dig som inte har tidigare erfarenhet av vår produktion erbjuder vi utbildning för din specifika tjänst, exempelvis truck- och kranutbildning. Mellan skiftgångarna har du tre till fem dagars ledighet och en skiftarbetsvecka är 35 timmar. För dig som gillar att träna erbjuder vi gym samt olika träningspass som hålls av SSABs duktiga instruktörer. 

Vi har över 300 olika yrken och är ett av få globala företag i Nyköping och Oxelösund. Det är en möjlighet för den som vill prova på något nytt eller vill ta nästa steg i karriären.  Vi kan överraska dig med vårt stora utbud av yrkesval.

Välkommen till SSAB
Bli en del av vår SSAB-familj där du ingår i ett skiftlag som arbetar förmiddags-, eftermiddags- och nattpass med 3-5 dagars ledighet mellan skiftgångarna. Tillsammans med duktiga kollegor på ditt skiftlag arbetar ni tillsammans för att säkerställa att produktionen sker med kvalité och att säkerheten alltid kommer först. Avdelningar du kommer att matchas mot utifrån dina förutsättningar är våra produktions-, underhålls- och transportavdelningar.

Hos oss får du vara med att producera världens bästa höghållfasta stål. Följ med på vår gemensamma resa att bli världens första fossilfria ståltillverkare, ett för Sverige viktigt initiativ i klimatfrågan.

Vem är du?
Oavsett om du letar efter din nästa arbetsgivare eller kanske vill prova på ett yrke inför val av framtida studier behöver vi dig på SSAB. Vi söker dig som kan samarbeta, har hög arbetsmoral och genererar positiv energi till gruppen.  Du har fyllt 18 år och pratar svenska, vi prioriterar sökanden med godkända betyg i kärnämnena. Erfaren eller inte, vi lär dig allt du behöver för att lyckas i din roll.

Ansök idag!

Sista ansökningsdag är 28 februari.

Vikariaten är av varierande längd och anställning sker löpande från idag. Du som specifikt söker underhållstjänster söker även här.

Välkommen att bli en del av SSAB-familjen!

Vill du veta mer?
Här har vi samlat vanliga frågor och svar. Du kan även se och höra några av våra tidigare vikarier berätta om sina sommarjobb inom SSAB.

Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.