180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Semestervikarier Luleå

Location: Luleå

Country: Sweden

Application due date: February 28, 2019

Semestervikarier Luleå
Location: Luleå
Country: Sverige
Application due date: 2/28/2019

Vill du ha ett intressant och utvecklande arbete i sommar? Vi har cirka 300 lediga tjänster och vi letar efter dig. Vikariaten är av varierande längd och de första tillsätts redan i mars. Placeringsort Luleå.

Hur är det att arbeta på SSAB?
Du blir en del av ett arbetslag med fokus på stolthet, arbetsglädje och kamratskap. Tillsammans ser ni till att produktionen sker med kvalité och alltid med säkerheten först. De avdelningar du kan komma att arbeta inom är våra produktions-, säkerhets-, underhålls- och transportavdelningar samt i våra lab. 

Arbetsuppgifter och produktionstakt kan variera, det är därför viktigt att du är flexibel och kan hantera förändringar i arbetstempo. Då vi har en kontinuerlig process bedrivs verksamheten dygnet runt och det är avgörande att du kan arbeta skiftgång med varierande arbetstider. Ett antal dagtidstjänster finns.

Vi söker dig
Som gillar att samarbeta med andra och bidrar till positiv energi i gruppen. Du är noggrann och tar ansvar för att arbetet utförs med god kvalité.

Vi prioriterar sökande med avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg i kärnämnena. Krav på goda kunskaper i svenska. Har du B-körkort, truck- och/eller traverskort är det meriterande. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av underhåll- eller produktionsverksamhet, ett praktiskt handlag eller är nyfiken på att arbeta inom en industri i världsklass.

Vi satsar på kompetensutveckling! Om du inte har tidigare erfarenhet av industrin kommer vi ge dig rätt utbildning för din specifika tjänst.

Oavsett om du letar efter din nästa arbetsgivare eller vill prova på ett yrke inför val av framtida studier hoppas vi att du söker till oss!

Sista ansökningsdag
28 februari 2019

Sök redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker från och med mars och till och med juni.

Vill du veta mer?
Vi har samlat några frågor och svar som du kan läsa här.

Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.