180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Sähkötyönjohtaja

Location: Raahe

Country: Finland

Application due date: December 16, 2018

Sähkötyönjohtaja
Paikkakunta: Raahe
Maa: Suomi
Viimeinen hakupäivä: 12/16/2018

SSAB Europe Oy, hakee Raahen tehtaan levyvalssaamon sähkökunnossapitoon

SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat kunnossapidon sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohto- ja suunnittelutehtävät. Työssäsi vastaat erityisesti henkilöstön ja prosessien turvallisuudesta, tuotantolinjojen käyntivarmuudesta, ennakkohuoltotöiden ja häiriökorjausten toteutuksesta, työn suunnittelusta sekä työohjeistuksen ylläpidosta.

Edellytämme hakijalta AMK-insinöörin tai teknikon koulutusta sähkötekniikan alalta sekä työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta.

Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta turvallisuuden, henkilöstön,  toimintojen ja laitteiden kehittämiseen jatkuvan parantamisen hengessä.

Toivomme sinulta hyvää teknistä osaamista, organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset tehtäväkokonaisuudet osaavien ja kokeneiden ihmisten parissa sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa levytuotannon kunnossapitopäällikkö Jussi Voutilainen, p. 050 387 8545 tai sähkö- ja automaatioinsinööri Pekka Suhonen, p. 050 315 7435.

Jätä hakemuksesi sähköisesti viimeistään 16.12.2018.