180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Reparatör

Location: Virsbo

Country: Sweden

Application due date: May 5, 2019

Reparatör
Location: Virsbo
Country: Sverige
Application due date: 5/5/2019

Vill du arbeta i ett engagerat team där du är med och ansvarar för våra förbättringsarbeten? Vår verksamhet i Virsbo söker en reparatör till underhållsorganisationen. Välkommen till SSAB i Virsbo!

Om tjänsten
Hos oss på SSAB i Virsbo tillverkar vi konstruktionsrör, specialrör och bergbultar för bergsförstärkning (ERB) till kunder i hela världen. Idag är vi lokalt 50 anställda i Virsbo men globalt är vi ca 15 000 kollegor i en global koncern med produktion och försäljning världen över.

Vi behöver nu förstärka vår underhållsorganisation med flera nya medarbetare och söker dig som vill vara med och förbättra vår verksamhet samtidigt som du får möjlighet att utvecklas. Hos oss på SSAB är våra chefer coacher som stöttar och uppmuntrar medarbetare som själva aktivt påverkar, utvecklar och driver förbättring i vår verksamhet.

Som reparatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter förebyggande och avhjälpande underhållsarbete på våra automatiserade produktionsutrustningar. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att tillhandahålla kompetens och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på vår produktionsutrustning. Utöver det är du med och tar ansvar för planering, drift och våra förbättringsaktiviteter.

Arbetstiden kan variera mellan 2-skift och dagtid, men även andra skiftformer kan förekomma.

Dina kvalifikationer
Du har 3-årig teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat några år som reparatör inom industrin och har ett engagemang och nyfikenhet som gör att du ser och agerar både på dagens och morgondagens möjligheter och behov.

Kunskaper inom hydraulik, pneumatik och svetsning är en förutsättning för att fungera i rollen vilket även gäller förmågan att uttrycka sig i svenska i tal och skrift. Allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt MPS planeringssystem, därför är datorvana ett krav.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till gruppens mål och ständiga förbättringar och som har fömågan att dela med dig av din kunskap och erfarenhet till kollegor.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och varierande arbete där ständiga förbättringar alltid står i fokus. Det finns möjlighet för dig som vill bredda din kompetens och utvecklas eftersom arbetsplatsen täcker ett område med flera olika roller.

Sista ansökningsdag
5 maj 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Jonas Löfberg, Chef avdelning Produktion & Underhåll, tfn 0243-786 25
Roger Andersson, Lokal HR-kontakt, tfn 010-787 86 24

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.