180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Reklamationskoordinator

Location: Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: February 24, 2019

Reklamationskoordinator
Location: Oxelösund
Country: Sverige
Application due date: 2/24/2019

Vill du arbeta tvärfunktionellt inom SSAB från produktion till kund och samtidigt få stor kännedom om SSAB Special Steels produkter? Då är du välkommen med din ansökan till tjänsten som reklamationskoordinator med placeringsort Oxelösund.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för förvaltning och utveckling av våra reklamationsprocesser. Det innebär att du ansvarar för arbetet kring orsaksutredningar, avgör om reklamationen är tekniskt godkänd eller inte, säkra att orsaksanalyser görs av ansvarig organisation, svara på reklamationen och följa upp implementeringar kring större orsaker.

I rollen ingår även att vara stöd åt reklamationshanterare, ta fram statistik regelbundet och efter önskemål, hålla i möten tillsammans med utpekade reklamationshanterare och delta i tvärfunktionella möten. En del kundbesök kan förekomma.

Du kommer att arbeta i en miljö där du kommer att få ett stort kontaktnät både inåt i produktionen utåt mot våra säljare, slutkunder och även har kontakten med kollegor i divisionerna Europe och Americas. Du kommer att få stor kunskap om våra produkter och de applikationer som produkterna används till.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Dina kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning inom materiallära eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Har du dessutom arbetat med reklamationer tidigare ser vi det som meriterande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kan du ytterligare språk är det en fördel.

I rollen som reklamationskoordinator behöver du vara saklig och se möjligheter snarare än problem. Du är flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder
Ett spännande och utvecklande arbete där du får en viktig roll för våra pågående och kommande processer. Ett arbete där du jobbar tvärfunktionellt i en organisation som befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas.

Sista ansökningsdag
24 februari 2019

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Elisabeth Abrahamsson, Chef avdelning Kvalitetsledning, tfn 070-378 87 84

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.