180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Projekledare VVS

Location: Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: January 6, 2019

Projekledare VVS
Placering: Oxelösund
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 1/6/2019

Vi söker en projektledare VVS till Fastighetsavdelningen på SSAB Oxelösund

SSAB är ett globalt stålföretag som är världsledande inom höghållfasta stål och relaterade tjänster. Under ledorden ”En starkare, lättare och mer hållbar värld” opererar vi i 50 olika länder med totalt 15000 anställda under fem verksamheter och vi fortsätter att växa.

I placeringsorten Oxelösund produceras årligen ca 550 kton plåt i ett av världens kraftigaste Kvartovalsverk med världsunika efterbehandlingslinjer.

Om tjänsten
Vi söker nu en driven projektledare som kan anta utmaningen att driva ventilationsprojekt mot fastighet och produktionsanläggningar från start till mål. Arbetet omfattar både nyprojektering samt uppdatering och utbyte av befintliga anläggningar. Du kommer ansvara för besiktningar, OVK, egen kontroll samt löpande underhåll och sammarbeta med byggprojektledare, externa leverantörer samt vår interna serviceorganisation inom ventilation och kyla.

Som projektledare på SSAB erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete mot fastighet och produktion med ansvar för ekonomi, arbetsledning och samordning.

 

Vi söker dig
Med teknisk kompetens och flera års erfarenhet inom VVS. Du har erfarenhet av att driva egna uppdrag och projekt inom ventilation/kyla.

Du får gärna vara en etablerad projektledare, men vi kan också tänka oss dig som har annan relevant erfarenhet, till exempel om du har arbetat som arbetsledare/basmontör i några år.

Erfarenhet inom BAS-P & BAS-U samt entreprenadjuridik är meriterande. Har du dessutom erfarenhet inom kyla ser vi det som mycket meriterande

Som person är du är trygg i din ledarroll, engagerad och strukturerad med stort intresse för att genomföra projekten på bästa möjliga sätt till en nöjd kund. För att trivas som projektledare är det viktigt att du har positiv inställning och lätt för att samarbeta samt förmåga att driva arbetet framåt mot givna mål.

B-Körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag 
6 januari 2019
 
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mikael Björklund, Projektledare VVS, Facility Management, 0155 254 220

Vi erbjuder
Ett arbete i en utvecklande och stimulerande miljö med stor frihet under ansvar med möjlighet till personlig- och professionell utveckling.


Hållbarhet är ett av ledorden på SSAB och detta gäller såväl våra produkter som balansen mellan arbete och privatliv varför friskvårdsmöjligheter, ledighet och många andra förmåner finns tillgängligt.

Facklig information lämnas av, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn, 0155-25 40 00.


Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.