180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Processutvecklare med inriktning mot rullriktning och formatklippning

Location: Borlänge

Country: Sweden

Application due date: March 31, 2019

Processutvecklare med inriktning mot rullriktning och formatklippning
Placering: Borlänge
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 3/31/2019

Teknikutvecklingsavsnittet inom avdelningen Processutveckling behöver förstärka kompetensen inom området rullriktning, bearbetning och riktningsmodeller. Inom definierade teknikområden stöttar avsnittet produktionen i Borlänge med spetskompetens på strategiskt viktiga kompetensområden så som t.ex. mät- och förbränningsteknik, värmnings-, riktnings-, kylnings- och valsningsmodeller samt modellering. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten
Då vår kollega tagit sig an nya utmaningar inom företaget, söker vi nu en processutvecklare med inriktning mot rullriktning och formatklippning. I denna roll kommer du att ingå i en teknikgrupp bestående av elva personer med stor samlad erfarenhet och kompetens, som arbetar på uppdrag över hela verket, antingen som projektledare eller sakkunniga i tvärfunktionella förbättringsgrupper.

Arbetet består i huvudsak av att utveckla och förbättra befintliga körsätt och uppsättningsmodeller för riktning i våra olika Formatklippningslinjer. Simulering av processer och material är en naturlig del inom utveckling av modeller och produkter. I denna roll fungerar du också som tekniskt expertstöd i investeringsprojekt samt agerar som SSABs representant gentemot universitet och forskningsinstitut för utveckling inom det specialistområdet.

Arbetstiden är dagtid.

Dina kvalifikationer
Krav motsvarande civilingenjör eller högre teknisk utbildning, gärna med inriktning mot bearbetning av metalliska material. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter anses som en merit.

Viktiga egenskaper är förmågan att samarbeta och ta ansvar då arbetet bedrivs såväl självständigt som i grupp och du kommer att leda kunskapsutvecklingen inom specialistområdet. Goda kunskaper i engelska förutsätts.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utmanande jobb, inom en högteknologisk industri med kreativa kollegor. I gruppen satsar vi på kompetensutveckling inom processkunskap och analysverktyg samt personlig utveckling, där du efter dina behov och förutsättningar kommer kunna ta del av dessa möjligheter.

Sista ansökningsdag
31 mars 2019

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Robert Bjöör, Chef Processutveckling, tfn 0243-71435

 

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

 

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.