180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Processutvecklare

Location: Borlänge

Country: Sweden

Application due date: December 23, 2018

Processutvecklare
Placering: Borlänge
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 12/23/2018

Som Processutvecklare arbetar du med utveckling av anläggningarna inom avsnittet Format. Du har en nyckelroll för funktionen i avsnittets processer. Placeringsort Borlänge. 

 

Om tjänsten

Format består av fyra formatsträckor och coilsfärdigställningen.

 

Utvecklingen mot nya material med högre hållfastheter ger en utmanande uppgift i arbetet att ständigt förbättra kvalitet, produktivitet och tillgänglighet i linjerna. Vår ambition är att göra detta parallellt med att vi utvecklar medarbetare och organisation mot ett säkert och utvecklande arbete.

 

Som processutvecklare kommer du att ingå i ledningsteam och förbättringsgrupp/er där en kombination av dagligt arbete och förbättringar är en naturlig del i arbetet.

 

Tjänsten är inledningsvis ett vikariat fram till 2019-07-31 men kan komma att övergå i en tillsvidare tjänst.

 

Dina kvalifikationer

Det är meriterande att vara civilingenjör med inriktning mot materialteknik. Six Sigma Lean utbildning är också meriterande.

 

Du ska ha stort intresse av att utveckla teknik och arbetssätt samt har en medskapande attityd samt vilja arbeta både självständigt och tycka om att vara en del i våra förbättringsgrupper. Du har mycket god förmåga att lösa tekniska och arbetssättsrelaterade problem på ett strukturerat sätt.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du är analytisk och har stor förståelse och vilja att arbeta systematiskt vid förebyggande arbete och vid problemlösning. Du driver självständigt dina uppgifter i mål.

 

Vi erbjuder

Ett spännande och utvecklande jobb där du får en viktig roll för funktionen i våra processer. Ett arbete där du jobbar tvärfunktionellt över hela avdelningen, i en organisation som befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas.

 

Sista ansökningsdag
23 december 2018

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Åke Högnelid, Avsnittschef Format, 0243 715 12

 

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.