180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Operatör ERB

Location: Virsbo

Country: Sweden

Application due date: March 31, 2019

Operatör ERB
Location: Virsbo
Country: Sverige
Application due date: 3/31/2019

Vi söker nu en operatör till vår ERB/Färdigställning för ett tillfälligt uppdrag under första halvåret 2019. Du kommer att få lära dig köra på avdelningen förekommande maskiner samt lära dig utföra övriga arbetsuppgifter på avdelningen.  Placeringsort Virsbo.

Om tjänsten
SSABs verksamhet i Virsbo tillverkar konstruktionsrör, specialrör och bergbultar för bergsförstärkning (ERB). Företaget har idag ca 50 anställda på orten Virsbo i Västmanland. Verksamheten tillhör SSABs Division Special Steels som ingår i stålkoncernen SSAB. Våra kunder finns runt om i världen.

Du som söker denna tjänst skall ha intresse av, och möjlighet att tillgodogöra dig utbildning på en tekniskt avancerad maskin.

Företagets ambition är att operatörer efter utbildning och träning skall kunna ta ett stort ansvar för inte bara drift utan även för förebyggande underhåll, ständiga förbättringar samt felsökning/feldiagnostik och samarbete med underhållsavdelningen.

Skiftformen är 2-skift, men även andra skiftformer kan förekomma.

Dina kvalifikationer
Du bör ha gedigen vana av processarbete inom verkstads- eller processindustri, ha verkstadsmekanisk utbildning på lägst gymnasienivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.

Önskvärt är även svetskunskap då du ska göra okulära besiktningar. Kunskaper inom mätteknik och ritningsläsning är meriterande tillika Truck och Traverskort.

För att fungera i rollen behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt MPS Planeringssystem, därför är datorvana ett krav.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper. Du trivs med att arbeta i ett team och ser vikten av att samarbeta och aktivt utveckla verksamheten tillsammans med de andra operatörerna och ledningen. Du är noggrann, flexibel och en samarbetsvillig medarbetare.

Du kommer att ingå i flexibelt team där vi förutsätter att du bidrar med samarbete genom ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och varierande arbete, för en lagspelare där ständiga förbättringar är en del av vardagen. Det finns möjlighet för den som vill växa och utvecklas eftersom arbetsplatsen täcker ett område med flera olika roller.

Sista ansökningsdag
31 mars 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Walid El-Turk, Chef avsnitt ERB, tfn 070-983 36 23
Roger Andersson, HR kontakt, tfn 070-983 36 24

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.