180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Mekaniker Råstål

Location: Luleå

Country: Sweden

Application due date: April 30, 2019

Mekaniker Råstål
Location: Luleå
Country: Sverige
Application due date: 4/30/2019

Vi behöver förstärka vår avdelning Driftnära Mekunderhåll på enhet Råstål och letar efter dig. Vi fungerar som ett stöd till produktion av råstål och utför uppdragsstyrda underhållsarbeten. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten
Vi utför avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll med fokus på Fu. Du bereder och utför jobben själv eller i grupp inom ramen för SSAB One.

Arbetestiden är dagtid.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning med inriktning mot mekaniskt underhåll eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har goda  kunskaper i lager montering och demontering. Vidare ska du kunna läsa och förstå ritningar. Du har goda datakunskaper eftersom allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt datasystem IFS8.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och att du är noggrann, säkerhetsmedveten och har god initiativförmåga Du måste ha förmågan att lösa problem och ta egna beslut samtidigt som det är viktigt att du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vi erbjuder
Ett arbete med ett glatt och trevligt gäng med goda möjligheter till utveckling.

Sista ansökningsdag
30 april 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Krister Sundström, , tfn 0920-291 27

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.