180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Maskintekniker

Location: Luleå

Country: Sweden

Application due date: March 31, 2019

Maskintekniker
Placering: Luleå
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 3/31/2019

Som Maskintekniker inom avdelningen Koksverket ansvarar du för underhållsinsatser som är riktade mot Koksverkets Ugnsmaskiner. Placeringsort Luleå.

 

Om tjänsten

Avsnittet ansvarar för att säkerställa att hög drifttillgänglighet uppnås på Koksverkets ugnsmaskiner. Som Maskintekniker ansvarar du för att i nära samarbete med berörd underhållspersonal och externa entreprenörer, planera och prioritera bland de dagliga underhållsinsatser som är riktade mot Koksverkets Ugnsmaskiner. Du ansvarar bland annat för justeringar på maskinerna, provkörningar, felsökning och även kalibrering. I arbetet ingår också att tillhandahålla utbildningar för berörd driftpersonal. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med ständiga förbättringar inom avsnittet.

 

Arbetstiden är under dagtid.

 

Dina kvalifikationer

Du har en avslutad teknisk 3-årig gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av att arbeta mot maskiner, hydraulik, styrsystem, mätteknik och/eller felsökning och underhåll är detta meriterande.

 

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse. Vi söker dig som med vilja och engagemang bidrar till ytterligare utveckling av avsnittet. Du är analytisk och självgående med god initiativförmåga. Då arbetet innebär både självständigt arbete och kontakt med många interna och externa samarbetspartners krävs att du är kommunikativ och att du fungera väl vid såväl ensamarbete som arbete i grupp. Arbetsuppgifter på hög höjd förekommer vilket innebär att du inte får vara höjdrädd.

 

Vi erbjuder

Ett ansvarsfullt och självständigt arbete som är utvecklande och utmanande.

 

Sista ansökningsdag
31 mars 2019

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Fredrik Lindskog, Maskintekniker Koksverket, tfn 0920 431 696

 

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

 

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.