180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Luotettavuusinsinööri

Location: Raahe

Country: Finland

Application due date: December 30, 2018

Luotettavuusinsinööri
Paikkakunta: Raahe
Maa: Suomi
Viimeinen hakupäivä: 12/30/2018


SSAB Europe Oy, Raahen tehdas hakee kunnossapitoon kahta 

LUOTETTAVUUSINSINÖÖRIÄ 

Pääasiallinen tehtäväsi on vastuualueesi laitteiden käyttövarmuuden ja elinkaaren hallinnan kehittäminen sekä tuotannon vakauden varmistaminen. Luotettavuusinsinöörinä kehität ja tuet yhdessä sidosryhmien kanssa kunnossapitoa tuotantolinjojen ja –laitteiden käyntivarmuuden ja elinkaaren hallinnan parantamiseksi jatkuvan parantamisen toimintamallien mukaisesti. Hyödynnät työssäsi digitalisaation ja uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia. Tehtävässä seuraat ja kehität kunnossapidon raportoinnin laatua ja datan analysointia hyödyntäen erilaisia käyttövarmuustyökaluja. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä ja tietojärjestelmistä. Vastuuntuntoinen turvallisuusasenne on sinulle ominaista. Kykenet työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä.

Toivomme sinulta hyvää organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on järjestelmällinen ja tavoitteellinen työskentelytapa sekä intoa oppia uutta. 

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän nykyaikaisessa kehittyvässä kunnossapidossa sekä hyvät kehittymismahdollisuudet ja edut isossa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kehittymään kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jarmo Valtokari p. 050 314 2984 tai Pekka Paganus p. 050 314 3202.

Jätä hakemuksesi sähköisesti viimeistään 30.12.2018.