180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Kundansvarig, region syd

Location: Halmstad

Country: Sweden

Application due date: December 9, 2018

kundansvarig fält
Location: Halmstad
Country: Sverige
Application due date: 2018-12-09

Vi söker dig som vill driva och utveckla våra affärer i Region syd med utgångspunkt i Halmstad. Vi på sälj är en grupp som tillsammans säkerställer att vi alltid sätter kundens affär i fokus. Tibnor är ett dotterbolag till SSAB och verkar i en Nordisk organisation. Företaget har korta beslutsvägar och en platt hierarki. För den med rätt energi, driv och handlingskraft, finns stora utvecklingsmöjligheter. På vårat kontor i Halmstad utgår både medarbetare från SSAB och Tibnor och vi har en familjär stämning i trevliga lokaler. 

About the position 

Din roll är att ansvara för en befintlig kundplattform samt att utveckla denna. Den geografiska omfattningen är med utgångspunkt i Halmstad och nedåt i Skåne. Till ditt stöd finns Kundkoordinatorer som ansvarar för den dagliga driften, samt Produktspecialister för stöttning. Ditt ansvar är att fortsätta driva och utveckla försäljningen inom ditt kundsegment i enlighet med fastlagd affärsplan och budget. Du planerar och genomför kundbesök och nykundsbearbetning och arbetar löpande både med befintliga kunder så som nya. I din vardag har du löpande dialog med kundkoordinatorerna och bistår dem med affärsinformation om kunderna. Du arbetar aktivt för ökad digitalisering av E-handel/Webbshop. Du deltar och arrangerar kundaktiviteter och håller dig uppdaterad kring vad som händer på marknaden i stort.

Your qualifications

Vi förväntar oss att du har dokumenterad vana att jobba som Fältsäljare, företrädesvis från industrin. Många av våra kunder är mekaniska verkstäder och företag inom byggbranschen. Om du därför har en bakgrund inom stål- och metall branschen så är det meriterande då materialkunskapen är komplex. Vi ser att du är van att utifrån fastställda mål skapa resultat, utveckla kundrelationer och driva förbättringar. Du har en positiv attityd och ett starkt driv att nå uppsatta mål. Du rapporterar till Försäljningschefen för Region Syd som utgår ifrån samma kontor och till ditt stöd har du kompetenta kollegor ett kontorsrum bort.

Du har som lägst gymnasieexamen
Du har ett starkt affärssinne med kommersiell förståelse
Du kan uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt på svenska och på engelska

Du drar dig inte för att förhandla fram goda lösningar, både för kunden och Tibnor.
Som person är du en lagspelare och relationsbyggare men motiveras av ett självständigt arbete där du behöver ha en egen stark motor
Som person är du social och genererar positiv energi

Du är tekniskt intresserad

 

Application 
Send your application no later than 2018-12-09. 

 

For more information, please Contact

Malin Svensson, HR, malin.svensson@tibnor.com alternativt 0722373590.