180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Kollektivanställd Plåtdepån

Location: Borlänge

Country: Sweden

Application due date: March 24, 2019

Logistikmedarbetare till Plåtdepån
Placering: Borlänge
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2019-03-24

Letar du efter nya utmaningar inom logistik? Sätter du, precis som vi säkerhet och teamwork högt på prioriteringslistan? Då kanske vi har nästa jobb för dig!

Om tjänsten

PLÅTDEPÅN AB är ett helägt dotterbolag till TIBNOR AB som ingår i SSAB koncernen. Vi säljer varmvalsad  plåt till verkstads- och byggindustrin i Norden. Vi har försäljningskontor och lager i Borlänge samt ett försäljningskontor i Jönköping. För mer information: www.platdepan.se

 

På Plåtdepån i Borlänge jobbar 5 medarbetare, varav 2 på vårt lager. Vi arbetar dagligen för att våra kunder ska få sina ordrar i rätt tid, på ett säkert sätt och med hög kvalitet. Vi arbetar dagtid och förutom att ta stort ansvar så har vi även en god stämning och trivs tillsammans. Vi har bra förmåner och en god arbetsmiljö.

 

Under 2019 har vi många spännande utmaningar framför oss, som till stor del handlar om att ständigt förbättra och utveckla oss, något som vi gör i linje med Lean, eller som vi kallar det, SSAB One.

Inom vårat logistikflöde är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att färdigställa order för uttransport till kund men även inleveransen är en viktig del i flödet och oavsett vart du jobbar så kommer truck och travers att vara självklara hjälpmedel för dig då vi ofta hantera stora och tunga produkter. Ett naturligt inslag i vardagen är att försöka ha ett helikopterperspektiv för att se vad som behöver göras och prioriteras samt att säkerställa kvaliteten så att vi levererar ut rätt saker till kund.  

Dina kvalifikationer

För att lyckas hos oss ser vi gärna att du har erfarenhet av logistikarbete eller produktion sedan tidigare. I första hand ser vi att du har truck- och traverskort samt vana av att köra dessa. Om du har erfarenhet från tex. Mekanisk verkstad och på så sätt har kommit i kontakt med olika materialslag (metaller) så är det meriterande.

Datorn är ett naturligt redskap i våran vardag så det är viktigt att du är bekväm med detta. Om du har erfarenhet av systemet SAP är det bra men inte ett krav.

Du är en noggrann och ansvarsfull person som sätter säkerheten främst. Du är en god lagspelare som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Då det kan vara ett fysiskt krävande jobb så genomför vi hälsoundersökning av alla medarbetare. Vi genomför även drogtest.

Sista ansökningsdag

2019-03-24

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna
Per Lahger: +46 243 79 44 32, per.lahger@platdepan.se

Alternativt Malin Svensson, malin.svensson@tibnor.com, +46 722 37 35 90