180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Kesätyöntekijää tuotannonsuunnitteluun

Location: Hämeenlinna

Country: Finland

Application due date: March 31, 2019

Kesätyöntekijää tuotannonsuunnitteluun
Paikkakunta: Hämeenlinna
Maa: Suomi
Viimeinen hakupäivä: 3/31/2019

SSAB Europe Oy Hämeenlinnan tehdas hakee

 

Kesätyöntekijää tuotannonsuunnitteluun

 

Pääset tutustumaan kuormituksen suunnitteluun ja raaka-ainehallintaan. Työ sisältää raaka-aineiden tilausta sekä materiaalivirtojen hallintaa.

 

Sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta tuotannonohjauksesta ja tuotannonohjausjärjestelmien periaatteiden ymmärtämisestä. Olet kiinnostunut tekniikasta ja operatiivisten ongelmien ratkaisemisesta.

 

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta reipasta, aktiivista ja täsmällistä työotetta sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi kansainvälisessä yhtiössä mukavan, ammattitaitoisen tiimin tukemana.

 

Kesätyön jatkoksi sinulla voi avautua mahdollisuus tehdä lopputyösi tuotannonsuunnittelussa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannonsuunnitteluinsinööri Janne Tamminen, janne.tamminen@ssab.com tai puh. 050 3143 480.

 

Jätä hakemuksesi sähköisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 31.3.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

 

SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Tavoitteenamme on hyvä kesätyökokemus niin sinulle kuin meillekin. Lue lisää kampanjasta osoitteesta www.kesaduuni.org.