180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Kesätyönjohtaja kierrätystoimintoihin, Merox, Raahe

Location: Raahe

Country: Finland

Application due date: February 24, 2019

Kesätyönjohtaja kierrätystoimintoihin, Merox, Raahe
Location: Raahe
Country: Suomi
Application due date: 2/24/2019

SSAB Europe Oy, hakee Merox-yksikköön Raahen tehtaalle touko-elokuun ajaksi 2019 

TYÖNJOHTAJAA  

Meroxin tehtävänä on optimoida SSAB:n sivutuotteiden, kierrätysmetallin ja jätteiden käsittely kestävän kehityksen näkökulmasta. Merox tekee yhteistyötä SSAB:n kanssa Suomessa ja Ruotsissa jätteiden ja sivutuotteiden vähentämiseksi ja SSAB:n sivutuotteiden hyödyntämiseksi sekä SSAB:n sisällä että sen ulkopuolella. 

Tehtäviisi työnjohtajana kuuluvat muun muassa seuraavien toimintojen johtaminen, ohjaus ja valvonta:
- Kuonien käsittely
- Kuonatuotteiden valmistus
- Kierrätysteräksen vastaanotto
- Kierrätysteräksen käsittely
- Kierrätysteräksen toimitus
- Kaatopaikkatoiminnot 

Toiminnot toteuttaa pääasiassa urakoitsijat. Työnjohtajana vastaat työturvallisuudesta ja raaka-aineiden toimittamisesta sisäisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lisäksi toimit yhteistyössä myynnin kanssa ja vastaat tuotteiden valmistuksesta ja toimituksista. 

Menestyminen tehtävässä edellyttää oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Aiempi kokemus työnjohto-/urakanvalvontatehtävistä ja/tai toimitustenhallinnan tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä haastavassa ja monipuolisessa tehtävässä näköalapaikalla kierrätysprosessienytimessä. Tukenasi on osaava, kansainvälinen organisaatio, jonka päätehtävä on teräksen valmistuksen sivutuotevirtojen optimaalinen hyödyntäminen.  

Lisätietoja tehtävästä antavat Risto Kääriäinen puh. 050 4201 628, s-posti  risto.kaariainen@ssab.com ja Jaakko Louhisalmi puh. 050 3143 591, s-posti jaakko.louhisalmi@ssab.com

Täytä hakemuksesi sähköisesti linkin kautta viimeistään 24.2.2019.