180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Kesäharjoittelija, Supply Planning

Location: Raahe

Country: Finland

Application due date: March 3, 2019

Kesäharjoittelija, Supply Planning
Location: Raahe
Country: Finland
Application due date: 3/3/2019

 

 

Haemme Raaheen SSAB Europe – divisioonan SCM-toimintoon

 

Kesäharjoittelijaa, Supply Planning

 

Tehtäviisi kuuluu SSAB Europen toimitusketjun kuorman karkeasuunnittelu, hallinta ja ohjaaminen osana kuumavalssattujen toimitusketjun suunnittelutiimiä. Teet yhteistyötä tuotannon, tuotannon- ja kuljetustensuunnittelun sekä toimitusketjun ohjauksen kanssa.

Tehtävää tukee esim. teollisuustalouden, talouden ja logistiikan opinnot. Lisäksi arvostamme alan työkokemusta tuotannon, kehityksen tai tuotannonohjauksen tehtävistä.

Toivomme sinulta analyyttisyyttä, järjestelmällistä työotetta, aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä. Työkielet ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielen taito sekä IT-osaaminen (mm. IBM Mainframe, Excel ja tietokantatyökalut) katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme näköalapaikan SSAB Europen toimitus- ja valmistusketjussa.


Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jouko Litmanen, jouko.litmanen@ssab.com, +358 40 826 1014, tavoitettavissa puhelimitse 19.2. klo 8:30-9:30, 20.2. klo 15:00-16:00 sekä 21.2. klo 8:30-9:30.

 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 3.3.2019 mennessä.

 

SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Tavoitteenamme on hyvä kesätyökokemus niin sinulle kuin meillekin. Lue lisää kampanjasta osoitteesta www.kesaduuni.org.