180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Instrumenttekniker Koksverket

Location: Luleå

Country: Sweden

Application due date: April 7, 2019

Instrumenttekniker Koksverket
Placering: Luleå
Land:  Sverige
Sista ansökningsdag: 4/7/2019

 

Avdelning Koksverk, avsnitt Elunderhåll, söker en Instrumenttekniker. Underhållsavsnittets uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på vår anläggning och produktionsutrustning. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter är kalibrering/service, felsökning/reparation samt installation och montage av instrument, reglerutrustning och automationssystem inom avdelning Koksverk. Du kommer att jobba i nära samarbete med mekaniker och elektriker. Tillsammans säkerställer ni att produktionsavdelningen har kvalificerad och kompetent service.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagt till dagtid.

Dina kvalifikationer
Du har examen från gymnasium, med inriktning mot elautomation, data och instrumentteknik eller motsvarande kombinerat med yrkeserfarenhet. Du skall ha goda kunskaper om kvalitetsarbete enligt gällande standards för området. Erfarenhet av industriell regler- och instrumentteknik samt drift och underhåll av aktiv utrustning i fält och teoretisk vidareutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper väger tungt. Som person har du ett målinriktat arbetssätt, är ansvarskännande, strukturerad och tycker om ordning och reda. Du är en god problemlösare vad det gäller tekniska systemfrågor. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga. Du ser samarbete och kundorientering som de viktigaste framgångsfaktorerna.

Krav på B-körkort.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett arbetslag med god kamratskap.

Sista ansökningsdag
7 april 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mika Marjeta,  Chef avsnitt Elunderhåll, tfn 0920-920 83

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.