180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Inneselger

Location: Norway

Country: Norway

Application due date: March 3, 2019

Inneselger
Location: Stavanger
Country: Norway
Application due date: 2/24/2019

Tibnor søker ny medarbeider til salgsteamet i Region Vest. Stillingen er lokalisert i Stavanger sammen med flere av våre medarbeidere i Regionen.

Stillingen som Inneselger er en back-office funksjon for Regionsjef, Salgsjef og Key Account Managers, og er en viktig bidragsyter til at vi holder vårt løfte overfor kunden.

Stillingens hovedansvar er å sikre at regionen til enhver tid har en proaktiv og god dialog knyttet til oppfølging av, og leveranser til, våre kunder. Dette innebærer bl.a å sikre at:

  • vi svarer på forespørsler, leverer tilbud og skriver ordre og avvik
  • kundeavtaler og salgsbetingelser er oppdatert
  • vi leverer rett vare til rett tid
  • vi har god oversikt over status i alle deler av arbeidsflyten

 

Vi søker en person med:

  • erfaring fra kundeservice gjerne fra leverandør- eller grossistledd
  • inngående SAP / ERP kompetanse og generell god digital kompetanse
  • høyere utdanning innen salg, administrasjon eller økonomi, relevant erfaring med lønnsomhetsanalyser e.l kan kompensere for manglende utdanning

Du er nøyaktig, strukturert, ansvarsbevisst og har god orden.

Du har evnen til å jobbe effektivt i hektiske perioder og interesse for bruk av digitale systemer.

Du liker å bidra positivt i hverdagen til andre og er "serviceminded"

 

Vi tilbyr en utfordrende og selvstendig stilling hvor det vil være gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt miljø med bred kompetanse og gode kollegaer som aldri er langt unna med hjelp og støtte.

Ønsker du å vite mer om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Regional Manager, Svein Sture på mob 930 15 882 eller HR Manager, Ragnhild Stavlund på mob 41 67 08 58.

Søknad med CV sender innen 3.3.2019. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hvem er vi?
Tibnor Norge har 140 ansatte og omsetter for ca. NOK 1,5 milliarder. Vi er nasjonale, har 9 salgskontor, sentral lager i Oslo og i tillegg 3 lokale lager. For mer informasjon: www.tibnor.no
 
Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og leverandørenes potensiale og kompetanse. Sammen gjør vi nordisk industri enda sterkere. Tibnor er et datterselskap av SSAB. Vi har 1100 ansatte i 7 land. I 2017 hadde vi en omsetning på SEK 7,8 milliarder.  For mer informasjon: www.tibnor.no