180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Hydrauliker inom Underhåll

Location: Borlänge

Country: Sweden

Application due date: December 16, 2018

Hydrauliker inom Underhåll
Placering: Borlänge
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 12/16/2018

Vill du vara med och skapa ett underhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vi har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Välkommen med din ansökan som hydrauliker. Placeringsort Borlänge.

 

Om tjänsten

Underhållsavdelningen är centralt organiserat och samverkar i alla organisationsnivåer inom produktionen. Tillsammans levererar vi i nära samarbete med produktionsenheterna kvalificerade tjänster av god kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla det prediktiva underhållet.

 

Hydrauliker är en roll som omfattar bland annat förebyggande underhåll, arbete i investeringsprojekt och utveckling av våra anläggningar. Du kommer att arbeta nära tillsammans med våra produktionsavdelningar och tekniker. Du kommer bland annat att medverka i arbetet med att ta fram nya tekniska lösningar samt arbeta med förbättringar i befintliga anläggningar och processer.

 

Som hydrauliker får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom yrkesområdet. Arbetet kommer exempelvis att omfatta inspektioner, komponentbyten, tribologi, hydraulik, pneumatik och schemaläsning. Allt för att ständigt utveckla stabiliteten i våra processer.

 

Arbetstiden är dagtid.

 

Dina kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning med lämplig teknisk inriktning eller motsvarande dokumenterad kunskap. Har du lång erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbeten inom processindustrin är det meriterande. Du har en förmåga att på ett strukturerat sätt planera och förbereda egna arbeten.

 

Som person är du en självgående problemlösare som har förmåga att ta egna initiativ och ansvar men kan samtidigt arbeta i team. Du är positiv, nyfiken och brinner för ständig utveckling av både anläggning och människa.

 

Vi värdesätter erfarenhet från arbete i industriella miljöer.

 

Vi erbjuder

En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns, både inom rollen och i övriga företaget. Du får arbeta tillsammans med dina kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar. Vi erbjuder förmåner i form av friskvård och fritidsaktiviteter

 

Sista ansökningsdag
16 december 2018

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Lars Ekroth, Chef avsnitt, 0243-72511

 

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.