180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Huolitsija

Location: Raahe

Country: Finland

Application due date: March 31, 2019

Huolitsija
Paikkakunta: Raahe
Maa: 
Viimeinen hakupäivä: 3/31/2019

SSAB Europe Oy, hakee Raahen tehtaalle kuljetussuunnitteluun

HUOLITSIJAA

Tehtävänäsi on toimia SSAB Europe Oy:n suomen tehtaiden huolitsijana tuonnin puolella. Tuontihuolinta pitää sisällään mm. saapuvan liikenteen kuljetusten seurantaa, tullausten ja muiden viranomaisilmoitusten (mm.  intrastat, maahantuonnin alv.) tekoa sekä muita tuontiin liittyviä huolintatehtäviä.  

Työ on itsenäistä, mutta sitä tehdään jatkuvassa yhteistyössä useiden sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa (mm. SSAB:n sidosryhmien, alihankkijoiden, ulkoisten liikennöitsijöiden ja muiden huolintaliikkeiden kanssa), joten sinun tulee omata hyvät vuorovaikutustaidot ja olla asiakaspalveluhenkinen.

Kaupallinen ja/tai logistiikan korkeakoulutus, tai vastaava alan työkokemus vaaditaan tehtävän hoitamiseen. Huolinta- ja/tai tullialan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta joustavuutta toimia alati muuttuvissa tilanteissa, kykyä nopearytmiseen ja erityisen tarkkaan työskentelyyn, sekä päätöksentekokykyä ja oma-aloitteisuutta. Tehtävän hoitamisessa tarvitset hyvää suullista sekä kirjallista englannin kielen taitoa.  

Tarjoamme motivoituneelle henkilölle mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen työn osana mukavaa työyhteisöä kansainvälisessä yhtiössämme. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Silvennoinen p. 050 3142 774, tai sähköpostilla tiia.silvennoinen@ssab.com.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti viimeistään 31.3.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.