180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Driftchef inom Varmvalsverket

Location: Borlänge

Country: Sweden

Application due date: December 19, 2018

Driftchef inom Varmvalsverket
Placering: Borlänge
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 12/19/2018

Vi är en arbetsgivare med visionen att tillsammans med dig och ditt team bidra till att bli världens säkraste stålföretag och skapa en lättare, starkare mer hållbar värld. Vi tror på att vi är bättre tillsammans och därför är det viktigt för oss med mångfald och allas lika värde.

Som chef för sektion Haspel/Valsslip i Varmvalsverket ansvarar du för att utveckla verksamheten, med målet att på säkrast möjliga sätt valsa plåt med god kvalitet i rätt tid till våra kunder. Du ansvarar för gruppen operatörer och driftasisstent inom sektionen samt ert ledningsteam. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten

Varmvalsverkets process består av värmning, valsning och kylning av stål samt tillverkning och distribution av energi och media.

Du kommer ansvara för sektion Haspel och Valsslip. Vid haspeln hasplas det färdiga bandet upp till en rulle och vid valsslipen hanteras verkets valsar, vilket i huvudsak består av kontroll och slipning av valsar för vidare produktion.

Du blir del av en grupp individer som brinner för att utveckla människor och arbeta lean. För att lyckas i rollen är det av stor betydelse att du är närvarande och coachande i ditt ledarskap samt att du drivs av att utveckla människor och grupper.

Dina kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av att leda och gärna dokumenterad ledarskapsutbildning.

Du är en positiv, öppen och lyhörd person som kan ha många bollar i luften. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samverka och skapa goda relationer.

Då vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna tala och skriva både engelska och svenska flytande.

Vi erbjuder
En spännande och omväxlande ledarroll i en produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både verksamheten och dig som ledare.

Sista ansökningsdag
19 december 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Patrik Ahlin, Chef avsnitt Valsning, tfn 0243-718 09

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.