180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Development Engineer, Process Control Systems

Location: Raahe

Country: Finland

Application due date: March 31, 2019

Development Engineer, Process Control Systems
Location: Raahe
Country: Finland
Application due date: 3/31/2019

 

SSAB Europe Oy Raahen tehtaan prosessikehitysryhmä vastaa rauta- ja terästuotannon sekä kuumavalssaamon tuotantolinjojen optimointitietojärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä osaltaan prosessikehityksestä. Etsimme uutta henkilöä ammattitaitoiseen tiimiimme vastaamaan kuumavalssauksen järjestelmien suorituskyvystä ja toimimaan asiantuntijana prosessikehityshankkeissa ja -projekteissa.

Tässä työtehtävässä pääset kehittämään nauhavalssauksen prosessitietojärjestelmiä sekä vastaamaan niiden ylläpidosta ja suorituskyvyn hallinnasta. Työhön kuuluu olennaisena osana yhteistyö eri sidosryhmien ja toimittajien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Sinulla on DI- tai AMK- insinöörin tutkinto soveltuvalta alalta sekä kokemusta VMS- ja Windows-järjestelmistä sekä relaatiotietokannoista (Oracle, SQL Server). Työssä menestymisessä tarvitaan osaamista sovelluskehitystyöstä suunnittelun ja testauksen osa-alueilta. Arvostamme myös kuumavalssaus- ja lämpökäsittelyprosessien tuntemusta sekä tietämystä sanomapohjaisesta integraatiosta.

Sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot, hyvät tiimityöskentely- ja viestintätaidot sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on työhösi oma-aloitteinen, aktiivinen, järjestelmällinen ja kehittymisorientoitunut ote.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän mukavassa tiimissä sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen kansainvälisessä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Prosessitietojärjestelmien kehityspäällikkö Esa Tuomikoski, puh. 040 8443140 tai esa.tuomikoski@ssab.com sekä Kehityspäällikkö Jarmo Lilja, puh. 040 557 8892 tai jarmo.lilja@ssab.com.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.3.2019.