180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Chef Structural Technology Group

Location: Borlänge, Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: February 28, 2019

Chef Structural Technology Group
Location: Borlänge
Country: Sverige
Application due date: 2/13/2019

Du kommer att vara chef för en grupp som består av civilingenjörer, tekniska doktorer och laboratorietekniker.  Du tycker det är viktigt att skapa resultat och ser utvecklingen och coachning av våra specialister som högt prioriterat. Placeringsort är Borlänge eller Oxelösund.

Om tjänsten
SSAB är en världsledande leverantör av höghållfasta konstruktions- och slitstål. Inom divisionen Special Steels ansvarar vi för att tillverka och distribuera dessa världen över under varumärkena Strenx och Hardox. I erbjudandet till kunden ingår förutom riktigt bra stål teknisk support för att på bästa sätt kunna utnyttja stålen samt marknadsföring av kundernas produkter. Ett för branschen unikt erbjudande.

Structural Technology Group är en del av Knowledge Service Center där vi har samlat alla våra specialister som hjälper kunderna att förbättra produkter och processer för att på bästa sätt dra full nytta av de stål vi levererar. Specialisterna samarbetar med SSAB’s lokala tekniker, säljare och kunder i dessa utvecklingsprojekt. Vi söker dig som tycker att det vore spännande att vara med och fortsätta utveckla marknaden för höghållfasta stål. Du gör det genom att leda och själv vara del av ett team med konstruktionsspecialister som hjälper kunder i projekt världen över. Gruppen deltar också i ett antal forskningsprojekt som jobbar med att främja användandet av höghållfasta stål.

Du gillar att utveckla teamet och dess arbetsätt för att bli effektivare internt men även med andra delar av organisationen. Arbetet omfattar kundstöd, applikationsforskning, utvecklingsprojekt och en viss del utbildning.

Kunderna som stöttas är i över 50 länder och tjänsten innebär en del resor.

Dina kvalifikationer
Du är civilingenjör och har din bakgrund inom strukturella egenskaper inom stål och är van att bedöma affärsnytta i tekniska koncept men även forskningsprojekt.       

Språkkunskaper är meriterande.

Sista ansökningsdag
28 februari 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Patric Waara, Chef Knowledge Service Center, tfn 070-378 62 46 

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00 (Borlänge) eller 0155-25 40 00 (Oxelösund).

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.