180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Chef Maskinverkstaden

Location: Borlänge

Country: Sweden

Application due date: December 16, 2018

Chef Maskinverkstaden
Placering: Borlänge
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 12/16/2018

Är du en ledare som strävar mot ett Underhåll i världsklass? I så fall är du välkommen till regionens största underhållsföretag. SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling.

Som förstalinjechef för maskinverkstaden kommer du att jobba nära dina medarbetare som både går 5-skift och dagtid. Styrningen av centrala verkstaden leds i nära samarbete med de övriga cheferna på verkstaden. Placeringsort Borlänge.

 

Om tjänsten

Du kommer ingå i en central grupp som jobbar med renovering och tillverkning av reservdelar till alla våra processer, maskinverkstaden har 37 medarbetare och ca 50 st olika maskiner. Som förstalinjechef inom underhåll ansvarar du för utvecklingen på din sektion i enighet med SSABs strategi och värderingar samt med fokus på människa och teknik. Gruppen du leder har lång erfarenhet av maskinberarbetning, ritningsläsning och problemlösning.

 

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för centralt underhåll.

 

Arbetstiden är dagtid.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad kunskap. Det är meriterande med ledarerfarenhet och dokumenterad ledarskapsutbildning. För att lyckas i rollen är det av stor betydelse att du som chef är närvarande och coachande i ditt ledarskap samt att du drivs av att utveckla människor och processer. Du behöver känna motivation för att arbeta med ständiga förbättringar.

 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ledarskap, ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet.

 

Vi erbjuder

Ett utvecklande och omväxlande ledarroll i traditionell verkstadsmiljö med många kontakter och intressanta arbetsuppgifter.

 

Sista ansökningsdag
16 december 2018

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Wictor Haglöf, avsnittschef Centralt Underhåll, 0243-71864

 

Facklig information lämnas av, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.