180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Byggprojektledare

Location: Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: March 31, 2019

Byggprojektledare
Placering: Oxelösund
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 3/31/2019

Vi söker dig som trivs med att leda och samordna projekt för att nå uppsatta mål i överenskommen tid. Som byggprojektledare ingår du i teamet inom avdelningen Facility Management. Vi ansvarar för nybyggnation, om- samt tillbyggnader, löpande drift, underhåll och fastighetservice. Detta för samtliga produktionslokaler, verkstäder, kontor, deponier, vägar och mark och övrig infrastruktur  inom SSAB´s anläggningar i Oxelösund.

 

Om tjänsten

Avdelningen består av 30 medarbetare inom projektledning, fastighetservice, kyla och ventilation. Du som byggprojektledare ansvarar för att leda stora som små projekt från konstruktion, upphandling och genomförande till slutbesiktning. Du hanterar även inköp, beställningar, ekonomi samt övrig administration.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning från högskola alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har även några års erfarenhet som byggprojektledare eller liknande. Har du tidigare erfarenhet från byggprojektledning mot produktionsanläggningar är det meriterande. Vidare har du god datorvana samt behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav för tjänsten.

 

Som person är du är driven, affärsmässig samt har stor social kompetens. Du behöver kunna arbeta självständigt och i team. Du trivs med att ha flera projekt i gång samtidigt och har förmåga att prioritera, planera och strukturera både din och andras tid och få med dig andra människor i byggprocessen. Du är van att ta en ledande roll i sammarbetet med olika intressenter exempelvis kommunen, olika myndigheter, entreprenörer och naturligtvis vår driftorganisation.

 

Vi erbjuder

En utmanande roll där du är en av nyckelpersonerna. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt, detta är rollen för dig som är utåtriktad, lyhörd och lösningsorienterad.

 

Sista ansökningsdag
31 mars 2019

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Ulf Jansson, Chef Facility Management, tfn 070 58 88 942

 

 

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-25 40 00.

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.