180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Avsnittschef Mekanik & Media

Location: Oxelösund

Country: Sweden

Application due date: January 23, 2019

Avsnittschef Mekanik & Media
Location: Oxelösund
Country: Sverige
Application due date: 1/23/2019

Vill du leda arbetet med att skapa ett målinriktat, analytiskt och förebyggande underhåll på avsnittet Mekanik & Media? Då är detta jobbet för dig. Placeringsort Oxelösund.

Om tjänsten
Avsnittet arbetar med underhåll av anläggningar gällande mekanik och media där du är direkt underställd avdelningschefen som ingår i ledningsgruppen på avdelningen Metallurgi.

Din grupp består av 33 befattningar; tekniker, generalister och underhållsutförare inom mekanik och media. Tillsammans med dina medarbetare utvecklar du verksamhet och processer för att stödja företagets strategier och målsättningar inom området samt skapar förutsättningar för trivsel och arbetsglädje.

Stort fokus läggs på säkerhet, arbetsmiljö samt utveckling av personal och arbetssätt i enlighet med vår ledningsfilosofi SSAB One.

Dina kvalifikationer
För denna tjänst krävs att du har en avslutad gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du behöver också ha goda kunskaper i Officepaketet samt en förmåga att systematisera och strukturera en effektiv vardag. Har du dessutom erfarenhet av tidigare ledande befattningar och högskoleutbildning ser vi det som meriterande. 

Du har ett coachande förhållningssätt och arbetar målinriktat med ständiga förbättringar.

Som person genererar du energi och vill skapa resultat genom att samarbeta med och motivera dina medarbetare. Vi ser att du är handlingskraftig och ser alla medarbetares möjlighet att utvecklas och bidra till verksamhetens uppsatta mål.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
En spännande och utmanande roll där du får möjligheten att påverka och göra skillnad. Du får möjligheten att ta ansvar för en del av verksamheten inom SSAB i Oxelösund, arbeta fokuserat tillsammans med dina team och följa hur ert resultat bidrar till helheten. Utöver detta finns det goda möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling.

Sista ansökningsdag
23 januari 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Tomas Johansson, Chef avdelning Underhåll Metallurgi, tfn 0155-255 511

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.