180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Automationstekniker

Location: Luleå

Country: Sweden

Application due date: April 7, 2019

Automationstekniker
Location: Luleå
Country: Sverige
Application due date: 4/7/2019

Som Automationstekniker vid avdelning Koksverk arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll inom processautomation. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten
Underhållsavsnittets uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på vår anläggning och produktionsutrustning.

Du analyserar produktionsstörningar, driver aktivt utvecklings- och förbättringsarbete, deltar i och leder projektarbete inom processautomation. Vid drifttagning av processutrustning är du ofta ansvarig.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor vid driftnära underhåll i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar koksverkets styr och IT system.

Dina kvalifikationer
Du har gymnasie- och gärna eftergymnasial utbildning med inriktning mot elautomation/IT eller motsvarande. Vi värdesätter erfarenhet från arbete med processautomation. Kunskaper inom följande områden är meriterande: Programmering Siemens S5, Siemens S7, WinCC flexible, Satt control, Fix-system, ABB AC450,  ABB AC800M och ABB  800xA administration samt databashantering.

Du fungerar bra i teamarbete samt har förmåga att ta initiativ och ansvar, du kan även arbeta självständigt. Hos oss arbetar vi med kunden i fokus, så vi vill att du är serviceinriktad och har lätt att få kontakt med kunderna.

Vi erbjuder
Ett arbete i en tekniskt avancerad miljö med goda möjligheter till personlig utveckling.

Sista ansökningsdag
7 april 2019

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mika Marjeta, Chef avsnitt Elunderhåll, tfn 0920-920 83

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.