180

You are currently visiting the SSAB group site

To go to your country specific site please follow this link:

Anläggningsingenjör Stålkonstruktioner

Location: Borlänge

Country: Sweden

Application due date: February 24, 2019

Anläggningsingenjör Stålkonstruktioner
Location: Borlänge
Country: Sverige
Application due date: 2/24/2019

Vill du vara med och skapa ett fastighetsunderhåll i världsklass? SSAB Borlänge befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Vi har regionens största underhållsavdelning och vår arbetsplats är dynamisk och i ständig utveckling. Välkommen med din ansökan som Anläggningsingenjör. Placeringsort Borlänge.

Dina arbetsuppgifter
Fastighetsunderhåll SSAB Borlänge innefattar både förvaltning och utveckling av våra fastigheter samt styrning av våra avtalsparter mot ett säkert och kostnadseffektivt fastighetsunderhåll.

I din roll som anläggningsingenjör blir du företagets specialist avseende tunga stålkonstruktioner så som byggnadskonstruktioner, kranbanebalkar och broar. Du ansvarar för olika typer av utredningar, klassningsberäkningar och dimensionering.

I jobbet ingår också förvaltning och konditionsanalys samt framtagning av korta och långsiktiga underhållsplaner. Tillsammans med ledningsgruppen prioriterar ni investeringsbehovet gällande stålkonstruktioner på anläggningen i Borlänge. Du kommer också ta fram tekniska dokument som tillverknings och installationsritningar samt vara delaktig i hela byggprocessen fram till färdig byggnation.

Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst högskolenivå eller motsvarande dokumenterad kunskap, företrädesvis med inriktning mot konstruktions- och anläggningsteknik eller liknande.

Tidigare erfarenheter av anläggningskonstruktion, goda ritningskunskaper samt erfarenhet av AutoCad eller liknande programvaror är ett krav.

Du har också erfarenhet av att göra ekonomiska kalkyler samt djupa kunskaper inom Eurocoderna, speciellt SS-EN 1090-1, -2 samt mot tidigare regelverk (BSK 2007).

Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samverka och skapa goda relationer.

Vi erbjuder
En roll där stora möjligheter till vidareutveckling finns, både inom rollen och i övriga företaget. Du får arbeta tillsammans med kollegor i ett trevligt arbetslag som underhåller och utvecklar våra anläggningar.

Sista ansökningsdag
24 februari 2019

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Johan Bond, Chef Underhållsutveckling, tfn 0243-710 04
Jan Johansson, Rekryteringskonsult Clockwork, tfn 073-351 27 02

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.